Pop Up Choir komt naar Oss


28 november 2022

Datum: 28 November
Tijd: 19:30
Locatie: De Paulus Oude Litherweg 2 5346 RT Oss

Gratis toegankelijk, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
En, alleen als de kleur flatteert, oranje kleding zet de toon!

Wat in 2017 begon als een klein groepje mensen dat samen laagdrempelig liedjes zong, is uitgegroeid tot het bekendste inloopkoor van Nederland. Duizenden mensen zongen al mee, met een uitverkocht Paradiso als hoogtepunt.

Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen. Elke keer staat er een fantastisch popnummer in de spotlight en leer je dit driestemmig zingen. Zo ben je als publiek ook meteen performer. Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

Nu voor het eerst in Oss met een heel mooi nummer: Angels van Robbie Williams. Driestemmig met jou, in de Paulus. Zing je mee?

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Soroptimisten en Global Goals in het kader van Orange the World, de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne vindt ieder jaar plaats van 25 november tot 10 december. Pop Up Choir komt hiervoor speciaal naar Oss. Kom ook en neem je vrienden mee, je collega’s en je sportclub.
Maar ook kerkkoren, operakoren, jongerenkoren en volkoren zijn van harte welkom.

Maarten Bos (31, dirigent) en Tijmen de Koning (32, gitarist) zijn de drijvende kracht achter het meest toegankelijke zang-event van Nederland.We nodigen iedereen uit die zijn stem wil verheffen tegen geweld jegens meisjes en vrouwen door #medestander te worden.

Gepubliceerd door editor2

Volledige kalender bekijken