GEWELD(dad)IG Filmfestival 21 November

21 november 2022

Datum: 21 November
Locatie: Online

Op 21 november start de derde editie van het online filmfestival tegen huiselijk geweld en kindermishandeling: GEWELD(dad)IG Filmfestival.

Rondom de week tegen de kindermishandeling en Orange the world vertonen we diverse films, documentaires en korte filmpjes. Dit jaar is het thema DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING. Ook hebben we de 1e 5 dagen van het festival een expert die we uitnodigen voor een livestream. Je kunt live meekijken en vragen stellen.

Het festival is voor professionals werkzaam in het domein van huiselijk geweld en kindermishandeling (onderwijs, zorg, gemeente, politie) en is gratis toegankelijk. Mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam.

Van 21-30 november is het beveiligd platform zichtbaar voor een ieder die zich heeft aangemeld. Je kunt op je eigen moment de inhoud bekijken. We hopen natuurlijk wel dat je dagelijks om 15.00 uur klaar gaat zitten om actief mee te doen met de livestream.

De aanmeldpagina is nu actief. Na aanmelding ontvang je incidenteel mailtjes met updates over het filmfestival. (Mocht je niets ontvangen, meld je dan nog een keer aan, wellicht heb je een tikfout gemaakt in je mailadres). Voor de start ontvang je de inloginstructies. Hou de site verder in de gaten voor updates over de inhoud.

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Kijk vooral de aftermovie terug. Klik hier.

Ben jij dit jaar (weer) van de partij?

#kindermishandeling #huiselijkgeweld

Gepubliceerd door editor2

Volledige kalender bekijken