Datum: Dinsdag, 25 Oktober
Tijd: 19:00-22:00
Locatie: Gebroeders de Nobel in Leiden

Kom op 25 oktober naar Gebroeders de Nobel: wij organiseren in samenwerking met UN Women Nederland en ShortsTV een inspirerende en leerzame avond waarin drie korte films worden getoond en aansluitend een paneldiscussie wordt gevoerd. De films zijn geselecteerd in het kader van de Orange the World campagne – het thema is seksueel geweld tegen vrouwen – en geven aanleiding tot gespreksstof.

Wij hebben geweldige gasten uitgenodigd voor de paneldiscussie, namelijk (o.a.) Olcay Gulsen, Kate Cheeseman en wethouder Abdelhaq Jermoumi.

Deze avond wordt gefilmd door ShortsTV en zal worden uitgezonden op 11 december op ShortsTV en op een later moment door Ziggo.

Wij nodigen jullie graag uit om deel te nemen. Het programma start om 19:30 uur, bij Gebroeders de Nobel, inloop vanaf 19:00 uur. Het programma eindigt om 22:00 uur, maar daarna kunnen wanneer gewenst drankjes genuttigd worden bij de bar.

Deelname is gratis, maar aanmelding is verplicht! Je kunt je aanmelden voor dit evenement door een mailtje te sturen naar otw.leiden@gmail.com