Olcay Gülsen en UN Women Nederland gaan hun samenwerking verder uitbreiden. Vanaf deze week is Olcay Gülsen Beauty officieel partner van UN Women Nederland. Olcay is sinds 2020 als nationaal ambassadeur verbonden aan de jaarlijkse Orange the World campagne, tegen geweld tegen vrouwen.

Olcay Gulsen: “Twee jaar geleden kwam ik in aanraking met UN Women NL. Na het maken van mijn tv serie Olcay & Huiselijk geweld laat dit thema mij niet meer los. Ik wil graag iets concreets bijdragen aan de strijd tegen geweld tegen vrouwen. Naast bewustwording creëren wil ik me ook als ondernemer verbinden aan UN Women, vandaar ons partnerschap.”

95% van de Olcay Gülsen Beauty klanten is vrouw en mede daarom is UN Women de ideale match met Olcay Gülsen Beauty. “Wij zijn heel blij met deze volgende stap in onze samenwerking met Olcay”, zegt Marije Cornelissen, Directeur van UN Women Nederland. “Olcay zet zich met veel passie in voor de strijd tegen geweld tegen vrouwen. Met de Orange the World campagne willen we graag iedereen aanspreken om medestander te worden in deze strijd. Samen met Olcay kunnen we concreet verschil maken voor vrouwen en meisjes in Nederland en wereldwijd.”

De eerste actie in het partnerschap vindt plaats vlak voor de start van de jaarlijkse Orange the World campagne. De omzet van Olcay Gülsen Beauty op 23 en 24 november wordt gedoneerd aan UN Women. De opbrengst is voor het Orange Trust Fund to End Violence against Women, het enige wereldwijde fonds dat zich inzet om geweld tegen vrouwen te stoppen.