De gemeente Stede Broec zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen en sluit zich aan bij de internationale campagne Orange the World. Daarom kleurt vanaf 25 november tot 11 december het Postkantoor in Bovenkarspel en het Carillon op het Streekplein in Bovenkarspel in het oranje. Wethouder Lydia Groot zal op maandagavond 25 november om 17.30 uur een korte toespraak houden en het licht ontsteken bij het Postkantoor in Bovenkarspel.

 

In het kader van de Orange The World Campagne zal op dinsdag 3 december in Het Postkantoor in Bovenkarspel de film “Elle” van Paul Verhoeven te zien zijn. In deze film speelt topactrice Isabelle Huppert een zakenvrouw die in haar huis door een gemaskerde onbekende wordt aangevallen in verkracht. In plaats van aangifte te doen bij de politie neemt zij de touwtjes in eigen hand en zint op wraak. De film draait om 20.00 uur, kaarten zijn online te reserveren via www.hetpostkantoor.info of telefonisch via 0228-74310.