Op 25 november tijdens Internationale dag tegen geweld tegen vrouwen organiseert ProductieLab een informatiebijeenkomst inclusief lunch bij Podium Mozaik in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst, wat georganiseerd is in samenwerking met Stiching Kezban en Blijf Groep, zullen we stilstaan bij de verschillende soorten geweld, de hulpverlening, luisteren naar een ervaringsdeskundige en wordt de workshop “zelfverzekerd op straat’ gegeven.

ProductieLab is een stichting van Aziyme Akgun en is in juli 2018 opgericht. Sindsdien heeft zij verschillende projecten en campagnes geïnitieerd en uitgevoerd voor Stadsdeel Amsterdam – West en vrijwilligersorganisatie Voor je buurt, Voor elkaar, waar thema’s als mantelzorg, armoede of huiselijk geweld centraal stonden.

De bijeenkomst is voor alle vrouwen die te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag. Of in situaties hebben gezeten waar ongemak en spanning was. Denk daarbij aan huiselijk geweld, seksisme op de werkvloer of geweld op straat vanwege je hoofddoek.

Na de bijeenkomst hebben we een gezamenlijke lunch om elkaar beter te leren kennen en te genieten van elkaars gezelschap.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Aziyme Akgun via info@productielab.nl