Met de White Ribbon Campagne vragen we aandacht voor geweld tegen vrouwen. Dat geweld wordt hoofdzakelijk gepleegd door mannen: geweld is een mannenprobleem, en een mannelijkheidsprobleem, een gevolg van rigide stereotype opvattingen over mannelijkheid.

Daarom gaan we op zoek naar nieuwe vormen van man-zijn, en dat kan niemand beter dan de boys van BOYS WON’T BE BOYS: een zinderende theatervoorstelling over mannelijkheid, seksisme en stereotypes, een collage van talenten, en het begin van een maatschappelijke beweging.

Op 2 december wordt dat een bijzondere avondvullende ervaring. Kaarten zijn vanaf eind deze week beschikbaar, meer informatie vind je hier.

Emancipator programmeert Boys won’t be boys op 2 december in het Bijlmer Parktheater. Deze voorstelling vindt plaats in het kader van de White Ribbon Campagne 2018.

19.00 Inloop met mogelijkheid tot een hapje en een drankje
20.00-21.30 Voorstelling

BOYS WON’T BE BOYS X White Ribbon Campagne