De vuurtoren is al eeuwen icoon van de veilige thuishaven. In Noordwijk aan de Koningin Wilhelminaboulevard 34 bij het Vuurtorenplein, zal op maandag 26 november om 20:00 uur burgemeester Jan Rijpstra de vuurtoren oranje laten kleuren. Orange the World zal zo letterlijk een baken in de duisternis zijn.

Neem een prachtige foto nemen van jezelf, vrienden of familie tegen de achtergrond van de vuurtoren. Sluit je aan bij Orange the World door je foto te posten en te delen op social media of via #zontasaysno en #orangetheworldnl. Hiermee geef je aan dat jij ook verandering wilt. In Nederland is er immers geweld tegen vrouwen en meisjes, denk aan huiselijk geweld, waarbij wij nog veel te vaak wegkijken. Volg nadere acties op www.zonta-aandeleede.nl  en ZontaFacebook.

De burgemeester opent de campagne op 26 november om 20:00 uur. Eerst wordt verzameld bij Hotel van Oranje waarna er gezamenlijk naar de vuurtoren wordt gelopen.