Laat zien dat jij de strijd tegen geweld tegen vrouwen steunt!

Met de Onebracelet kun je laten zien dat ook jij de wereldwijde strijd tegen geweld tegen vrouwen en meisjes steunt. De armband is oranje, met een verzilverde wereldbol. Oranje is de kleur van de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen, van 25 november tot 10 december; Orange the World. In deze ’16 Days of Action’ vinden in meer dan 90 landen acties plaats om aandacht te vragen voor geweld tegen vrouwen en meisjes. Oranje staat in deze context voor een zonsopgang; een toekomst zonder geweld voor iedere vrouw en ieder meisje.

Word je in november of december 2018 donateur van UN Women Nederland voor een bedrag van € 10,= of meer, dan ontvang je een Onebracelet cadeau. Doneer nu en laat zien dat je deze campagne steunt. Heb je je armband in huis, post dan een foto hiervan op sociale media en vergroot je impact.

Wil je de Orange the World campagne als bedrijf of organisatie steunen dan kun je  de Onebracelet ook in grotere aantallen aanschaffen om aan te bieden aan werknemers en netwerkpartners. De prijs is € 10,= per stuk exclusief verzendkosten. De opbrengsten worden besteed aan projecten om geweld tegen vrouwen wereldwijd en in Nederland te bestrijden. Stuur voor informatie en bestellingen een e-mail naar contact@unwomen.nl

Iedere bijdrage aan de strijd voor vrouwenrechten en gendergelijkheid en tegen geweld tegen vrouwen is broodnodig en welkom!